May 6, 2020

VIIDAKKO

 Mekko // Boohoo // Laukku // H&M

Huh, mikä vuoden aloitus meillä onkaan ollut! Koronavirus laittoi kyllä kaiken uusiksi. Lomautuksia riittää, kaikki paikat on suljettu, opiskelijat siirtyivät etäopetukseen sekä yrittäjät ovat olleet kovalla koetuksella. Tämä vuosi tulee varmasti jäämään jokaisen mieleen. Haluaisin tietää, että miten se on vaikuttanut juuri sun elämään? Itse kuulun niihin, jotka ovat lomautettu sekä opiskelevat kotona. Kaikesta huolimatta oon keskittynyt nauttimaan elämästä niin paljon kuin mahdollista ja yrittänyt keskittyä arjen positiivisiin puoliin. Nauttinut ihanista säistä ystävien kanssa mm. piknikkien sekä koripalloilun parissa. Vaikka on ollut haastavaa, niin silti kaiken keskellä tää on ollut monelle varmasti positiivisesti pysähdyksen paikka. Jokainen on päässyt tarkastelemaan omaa elämää erinäkökulmasta ja päässyt pohtimaan, että mitkä asiat oikeasti merkitsee omassa elämässä. 

Vitsi, oon niin hullaantunut tuohon paitamekkoon vai mikä ikinä onkaan! Ihanan rento, mutta silti samalla tyylikäs. Beige on myös aika helppo väri ja se toimii aina. Sen kanssa on helppo yhdistää myös muista sävyjä, jotka tuo asuun hieman lisää kontrastia. Tällä kertaa itse yhdistin nuo ihanat  tummansiniset mokkanilkkurit sekä ruosteenruskean värisen laukun.

Jotkut teistä varmaan pohtivat, että miksi ihmeessä tämän postauksen nimi on viidakko? Vastaus on tämä; koko alkuvuosi on ollut yhtä sekamelskaa eikä koskaan voi tietää mitä seuraavaksi tulee nurkan takaa. Sekä tuosta mekosta tulee hieman mieleen ´´viidakontutkija´´ tai mikä nimitys sillä ikinä onkaan. 

Muistakaa nauttia ulkoilmasta! Ihanaa toukokuuta just sulle ♡

No comments:

Post a Comment

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥