May 18, 2020

ROMANTTINEN LOOKKI


Tyyli muuttuu vuosien aikana. Itse oon kokeillut katutyyliä, rock- tyyliä ja vaikka mitä muita tyylilajeja. Kaikki mun pitempi aikaiset lukijat ovat kenties huomannut, kuinka tyylini on muuttunut vuosien saatossa. Nykyään en voisi luokitella omaa tyyliäni vain yhteen kategoriaan, koska tykkään pukeutua moniin erilaisiin asuihin oman fiiliksen mukaan. Joskus pukeudun tyylikkäästi, boheemisesti, rennosti, urheilullisesti tai romanttisen tyttömäisesti. Jotkut pukeutuvat selkeästi jonkin tyylilajin mukaisesti, mutta minä kuulun niihin, jotka käyttävät pukeutumisessaan monia tyylilajeja riippuen päivästä ja siitä mitä on tekemässä. Oletko sinä koskaan miettinyt, että mihin kategoriaan kuulut pukeutumisen suhteen?

Tällä kertaa lookkini koostui romanttisen tyttömäisestä asusta. Itse oon ihan rakastunut tuohon mekkoon, jonka oon löytänyt krippikseltä. Mitä mieltä sä olet asusta? 

Ihanaa viikkoa sinne! ♥️

2 comments:

 1. Mä katon joka kerta nii kateellisena muiden blogeista näitä postauksia, joissa on upeita kuvia kirsikkapuista, ku ite asun nii kaukana etten pysty mennä kuvaamaan niitä :/ :D Mutta siis aivan ihana asu ja tosi kauniita kuvia nää kaikki! <3
  Ite kuvailisin omaa tyyliäni rennoks ja puenki yleensä just sellasia vaatteita päälle, jotka tuntuu itestä mukavalta päällä :)

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo itsekin asun suhteellisen kaukana niin tää oli eka kerta kun pääsin tonne!:D mutta hei, etköhän säkin vielä pääse:) ja kiitos paljon <3! se on kyllä tärkeetä, että vaatteet ovat mukavia päällä eikä purista/kiristä mistään:)!

   Delete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥