May 7, 2019

RED PANTS // DESIGN AND MADE BY ME


ASUVINKKI: Mun yksi suosikki väriyhdistelmä on punainen ja musta. Musta on se tuttu ja turvallinen väri, mutta punainen on taas itsevarmuuden, naisellisuuden sekä intohimon väri. Jos et tiedä mitä pukea päälle, niin kokeile valita asusi värien perusteella. Punaisen ja mustan väriyhdistelmä toimii aina, sekä se näyttää törkeän tyylikkäältä.

KUVAT: Henna Seppälä

Ihanaa tiistaita tyypit!
Viimeksi julkasin teille asukuvia, missä esittelin mun suunnittelemani ja tekemäni hameen. Tällä kertaa esittelen teille mun tekemät kesäpöksyt! Oon jo pitkään haaveillut kirkkaanpunaisista housuista, joissa on leveät lahkeet. Koulussa meillä on tällä hetkellä menossa housu- jakso, joten päätin tehdä itse juuri semmoiset housut, kuin olen aina halunnut. Toki jälki olisi voinut olla hieman siistimpää, mutta annetaa se tällä kertaa anteeksi, koska nuo ovat ekat housut ikinä, jotka olen tehnyt. Mutta siitä huolimatta onnistuin mielestäni aika hyvin, vai mitä te sanotte?

P.S. Järjestämme tässä kuussa muotiassistentti opiskelijoiden kanssa Lahden seurahuoneelle muotinäytöksen 22.5! Luvassa olisi muotinäytöksen lisäksi live-bändiä ja stailausarvonta! Tervetuloa nauttimaan huikeasta meiningistä ♥️ Lisäinfoa tapahtumasta löydät TÄÄLTÄ.

No comments:

Post a Comment

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥