March 27, 2019

OLIVE GREEN - OOTD


Takki // Kirpputori
Kengät // Kirpputori
Laukku // Kirpputori
T- paita // H&M
Farkut // Bikbok


ASUVINKKI: Jos haluat kiinnittää huomion yhteen tiettyyn yksityiskohtaan, esimerkiksi värikkääseen laukkuun, niin käytä muualla asussa hempeitä sävyjä. Älä käytä enään muita räväkkäitä sävyjä!


Rakastan kirpputoreja. Sieltä aina löytyy uniikkeja vaatteita, joita ei enään välttämättä kaupoista löydä. Ja myös kierrätyksen takia tykkään ostaa mun vaatteita mieluummin käytettyinä kuin uutena. Tällä kertaa mun lookki koostui lähes kokonaan kirpputori löydöistä! Hetken vierastin tuota vihreää laukkua, koska se on aika näyttävä väri. Mutta muutaman minuutin mietinnän jälkeen keksin asukokonaisuuksia sen ympärille, joten päätin ostaa sen.

Halusin, että tuo laukku veisi eniten huomiota koko asussa, joten loin laukun ympärille yksinkertaisen, rennon, mutta silti tyylikkään asukokonaisuuden. Jotta saisin tuota vihreätä väriä korostettua, niin käytin muualla asussani hempeitä sävyjä. Jos olisin laittanut esimerkiksi kontrastisen paidan niin silloin, se riitelisi hieman laukun kanssa siitä, että kumpi veisi enemmän huomiota.  

Mitä te sanotte lookista? Jatkoon vai ei jatkoon?

2 comments:

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥