March 11, 2019

YKSITYISKOHDAT KRUUNAAVAT ASUN


Laukku : Virosta // Paita : Boohoo // Vyö : H&M 
// Bodysuit : Cubus // Farkut : Kärkkäinen // Takki : Zara

Kuvaaja: Henna Seppälä

Siitä onkin jo vierähtänyt hetki, kun olen viimeksi päivittänyt blogiani. Oon huomannut, että talvi-aikaan minä ja mun blogini menevät jonkinsortin talvihorrokseen. Yksinkertaisesti mulla ei vaan aika riitä tähän hommaan ja silloin kun riittää, niin ulkona on alkanut jo sen verran hämärtyä, että kuvailut voi suosiolla sysätä syrjempään. Mutta onneksi kohta talvi on jo takanapäin ja pääsen taas kuvailemaan teille mun asujani! Multa löytyy nimittäin vaikka minkälaista inspiraatiota teille jaettavaksi. 

Tällä kertaa halusin tulla jakamaan teille muutamia vinkkejä asukokonaisuuksien rakentamiseen. Yksinkertiasestakin asusta saa helposti näyttävän ja mielenkiintoisen, kun lisää yksityiskohtia. Toisin sanoen, yksityiskohdat kruunaavat asun. Esimerkiksi tällä kertaa yhdistin perinteisen t-paidan ja farkkujen kaveriksi pyöreä solkisen vyön, paidan alle laitoin pitsisen bodysuitin ja lopuksi lisäsin hopeisia koruja.

Helposti pienillä jutuilla saa tuotua lisää ilmettä jopa yksinkertaiseen ja tylsäänkin asuun. Ne pienet jutut voivat olla esimerkiksi näyttävä vyö, bodysuit paidan alla, polvisukat hameen kanssa, hiuskoru, hiuspanta, huivi, vyö vyötäröllä esimerkiksi mekon kanssa, aurinkolasit tai ihan mitä tahansa! Suosittelen rohkeasti kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä. Itsekin mietin hetken aikaa, että miten mä saisin koottua näyttävämmän asun valkoisen t- paidan ja farkkujen kanssa. Päätin kokeilla laittaa tuon bodysuitin paidan alle ja se toi heti lisää mielenkiintoa asuun. Rohkaisen suakin kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä jos kaipaat lisää ilmettä sun arkiasuihin.

Inspiroivaa pukeutumista just sulle♥️!

2 comments:

  1. Näistä kuvista tuli ihania, niin tyylikäs oot!❤️

    ReplyDelete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥