November 25, 2018

RENTOUTUSTA FLAMINGO SPA:SSA

Kaupallinen yhteistyö Offerilla:n kanssa.

Pitkästä aikaa mennään perinteisen blogipostauksen ulkopuolelle. Nimittäin, pääasiassa kirjoittelen omasta tyylistäni ja ylipäätänsä muodista, mutta tällä kertaa mennään hieman tottumuksen ulkopuolelle. Ja itseasiassa, tykkään postailla välillä jostain muustakin, kuin vain ja ainoastaan muodista. Vai mitä te sanotte?

Eilen käytiin ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa Flamingo Spa:ssa. Sain yhteistyömerkeissä liput kahdelle kyseiseen paikkaan, jotka oikeutti Spa puolelle, sekä vesipuiston puolelle. Vietettiin aikamme tuolla Spa puolella, koska se oli tarkoitettu vain täysi-ikäisille. Siellä oli kaksi allasta, jotka olivat lämminvesiallas ja hoitava mineraaliallas. Lisäksi siellä oli ainakin höyrysauna ja suolasauna. Plussana oli vielä se, että DJ oli tällä kertaa soittamassa Spa:n puolella, joka toi sinne vielä lisää tunnelmaa. Tykästyin tuon paikan sisustukseen ja valaistukseen, joka toi tuohon paikkaan hemmottelu tunnelman. Valitettavasti tällä kertaa lauantai oli hieman huono päivä mennä kyseiseen paikkaan, koska siellä oli aika paljon porukkaa. Jouduttiin mm. odottamaan, että päästäisiin saunomaan.

Käytiin hakemassa allasbaarista juomat ja siirryttiin niiden kanssa mineraalivesialtaaseen. Tuossa altaassa soi pinnan alla musiikki. Laitoin korvat veden alle ja kuuntelin vain sitä musiikkia. Kerrankin sain kaikki ajatukset pois päästäni ja rentouduin. Pakko sanoa, että teki kyllä hyvää päästä pitkästä aikaa rentoutumaan. Tykästyin tuohon paikkaan ja menisin kyllä uudestaan hemmottelemaan itseäni sinne, mutta valitsisin jonkin muun päivän. 

Offerillalla on tällä hetkellä tarjolla diili, että kaksi lippua yhden hinnalla aikuisten Flamingo Spa kylpylään! Diilin voit käydä ostamassa täältä joko itsellesi tai vaikka joululahjaksi. Diilistä ostettu lahjakortti on voimassa 26.12.2018 asti. 

Ihanaa sunnuntaita just sulle!

No comments:

Post a Comment

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥