THE THING...

by - 7:17 AM


Aloitetaan kuulumisilla. Mä aloitin tänä syksynä tekstiili- ja muotialan perustutkinnon. Kahdessa vuodessa musta valmistuu muotiassistentti. Koulussa ollaan aloitettu suunnittelemaan, kaavoittamaan ja ompelemaan omaa vaatetta, joka tulee syksyllä olevaan muotinäytökseen Lahden messukeskukseen. Voitte vain kuvitella kuinka innoissani olen, kun vihdoin ja viimein saan toteuttaa omia visioitani! Lupaan julkaista oman luomukseni täällä ja myös instagramissa, kun olen saanut sen valmiiksi.

Vuosi sitten kriiseilin ja stressasin, että mikä olisi se mun juttuni? Joten pidin välivuoden, olin töissä ja kuukauden ulkomailla road tripillä. Nyt voin sanoa, että kyllä se välivuosi kannatti. Sain hetken aikaa löytää itseäni, omia intohimojani ja miettiä, että mikä olisi mun juttuni. Nyt uskallan sanoa, että tää on juuri se oikea ala mulle. Uskallan väittää, että olen tiennyt sen aina, mutta en vain ole tiedostanut sitä.

Joten nyt haluan rohkaista just sua löytämään sen sun juttusi! Sen löytämiseen tarvitset avaimen, joka on; tutustu sinuun itseesi. Tarkastele omia mielenkiinnon kohteitasi, tarkastele asioita ja elämääsi erinäkökulmista, mene ulkomaille matkustelemaan (jos on mahdollista) ja mitä tärkeintä, kuuntele mitä sydämesi sanoo. Uskalla mennä mukavuusalueesi ulkopuolelle, koska mitä menetettävää sulla on?

Ihanaa tiistaita juuri sulle!

You May Also Like

0 Comments

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥