November 1, 2017

INSPIRAATIOTA 2000-LUVUN ALKUPUOLELTA

Takki // Stradivarius // Hame // VeroModa
Ihanaa keskiviikkoa! 
Niin kuin varmaan jo huomasitte, leikkasin sivuotsatukan ja värjäsin hiukset viileän tummanruskeaksi. Oon kokeillut useita erilaisia hiustyylejä vuosien varrella, mutta nyt voin vihdoin ja viimein sanoa olevani tyytyväinen hiustyyliini. Välillä sitä joutuu hakemalla etsiä sopivaa lookkia itselleen. Mutta nyt siirrytään tuohon outfittiin. Tällä kertaa päätin rakentaa asukokonaisuuden tuon vyötärövyön (vai pitäisikö sanoa tissivyön) ympärille. 2000-luvun alussa ne olivat kuuminta trendiä ja myönnän, että itsekin silloin sorruin käyttämään niitä. Nyt ajattelin ottaa askeleen ajassa taaksepäin ja rakentaa rokkaavan, mutta tyylikkään lookin vyötärövyön ympärille. Itse ihan rakastuin tuohon lookkiin, mutta mitä mieltä te olette? 

4 comments:

 1. Upea asu kyllä! :) Toi takki on ihanan pirteän värinen. Olisi kiva saada myös itselle tuon värinen takki, tosin uskon että se näyttäisi tyhmältä mun päällä :D Mutta sulle sopii kyllä tosi hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että oot tota mieltä!:) Hei jos löytyy tuon värinen takki, niin kannattaa edes kokeilla, uskon että tuon värinen rotsi sopii myös sulle :p

   Delete
 2. Ihailen tota miten sä osaat löytää inspiraatiota erilaisista jutuista ja miten sulla on luovuutta pukeutumisen suhteen!<3 Tää asu on niin magee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunokainen, ihana kuulla tämmöstä palautetta <3 :)!

   Delete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥