August 31, 2017

MY FIRST DENIM SKIRTIhanaa torstaita tyypit!
Siitä onkin jo ehtinyt vierähtää tovi, kun on olen viimeksi istuutunut läppärin ääreen. Yksinkertaisesti mulla ei ole ollut riittävästi aikaa keskittyä blogin ja instagramin rakentamiseen. Vaikka en ole kirjoitellut aktiivisesti täällä blogin puolella, niin se ei tarkoita sitä, että olisin jättänyt nää hommat. Täällä edelleen ollaan, mutta päivittelen lookkejani useammin instagramin puolella. Aloitetaan pienellä tilannepäivityksellä. Ensi viikolla oon yksi Zadaa:n muotivaikuttajista, joten silloin mun vaatteita tulee myyntii Zadaa -sovellukseen. Lyhyesti kerrottuna; Zadaa on kirppissovellus, missä voi ostaa ja myydä vaatteita turvallisesti, se on Suomen suurin muodin kauppapaikka ja tällä hetkellä se toimii vain Suomessa. Kannattaa siis pysyä kuulolla, meinaa mulla on tulossa sinne paljon vaatteita myyntiin!

Vihdoin ja viimein oon löytänyt itselleni täydellisen farkkuhameen, joka on oikeastaan mun ensimmäinen farkkuhame. Tällä kertaa yhdistin sen kanssa nahkasaappaat, nahkatakin, mustan pitkähihasen ja beigen pikkulaukun. Mun silmään tää asu toimii ja näyttää hyvältä, mutta mitä te sanotte? Peukku ylös vai alas?

2 comments:

  1. Toi näyttää ihan sikakivalta! Tolleen rennon tyylikäs :) Mä vielä aattelin vähän aikaa sitten, että en varmana laita farkkuhametta päälle, mut kuinkas kävikään :D Nyt ois etsinnässä vielä tummempi yksilö... hahaa. Mistä noi saappaat muuten on? Niin ihanat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jes, kiva kuulla että oot tota mieltä:)! Haha joo, mäki ajattelin aikasemmin että en tuu käyttää farkkuhameita, mutta kappas kappas:D! Ei mitää tietoo mistä noi sappaat on :/

      Delete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥