May 8, 2017

TÄMÄN HETKEN POSITIIVISET 9X


- Muutto omaan kämppään. Pari viikkoa sitten roudattiin kämppikseni kanssa tavarat meidän kämppäämme. Nyt ollaan saatu muuttolaatikot purettua ja seuraavaksi luvassa olisi mm. sohvan hankkiminen.

- Aurinkoiset aamut. Meijän kämppämme jokaisesta huoneesta löytyy ikkunalauta, joten mikä olisikaan sen parempi tapa laittaa aamu käyntiin, kuin aamukahvia juoden, ikkunalaudalla istuen ja musiikkia kuunnellen? 

- Asunnon sijainti. Tää kämppä sijaitsee keskustan ytimessä, joten kaikki paikat sijaitsevat kävelymatkan päässä. 


- Bloggaajaystävät. Oon lyhyessä ajassa tutustunut muihin blogimimmeihin, joiden kanssa voin jakaa tämän harrastuksen. Itse asiassa, treffataan huomenna Hennan kanssa kuvailun ja kahvittelun merkeissä! 

- Lukion suorittaminen. Tää mimmi tulee saamaan 3.6 lakin päähänsä, vihdoin! Sitä onkin jo odotettu.

- Työharjoittelupaikka. Sain VeroModasta työharjottelupaikan ja aloitan siellä kesäkuussa. Oon jo pitkään haalunnut vaatekauppaan töihin ja nyt se unelma toteutuu. 


- Lahjakortti VeroModaan. Voitteko kuvitella, että tää mimmi voitti 100euron lahjakortin VeroModaan? En ikinä voita mistään mitään, mutta nyt mun onneni on kääntynyt. 

- Myöhään valvotut illat ystävien seurassa. Ollaan muutaman kerran vietetty iltaa hyvässä seurassa ja korkattu valkkaripullo. Mikä olisikaan sen parempi tapa viettää iltaa, kuin hyvien ystävien kanssa valkoviiniä juoden?

- Uusi sivu elämässä. Tällä hetkellä mun elämässäni on tapahtunut suuria muutoksia, oikeastaan oon kääntänyt kokonaan uuden sivun elämässäni. Ehkä hieman pelottaa, mitä tuleva tuo tullessaan, mutta siitä huolimatta oon innoissani. 

Ihanaa alkanutta viikkoa just sulle!

10 comments:

 1. Ihania positiivisia juttuja!❤️ Ja jee huomenna nähdäään :)

  ReplyDelete
 2. Oi että, oispa meilläkin joku päivä sellainen kämppä missä on niin leveät ikkunalaudat joissa mahtuis istumaan <3 nykyisessä meillä on ikkunalaudat, mutta niihin ei mahdu edes puolikas kankku :'D ja valkkari on parasta seurustelujuomaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noi ikkunalaudat on kyllä ihanat, oon aina haaveillu semmosista! :D ja oon sun kanssa täysin samaa mieltä :p

   Delete
 3. oi onnea työharjoittelupaikasta! <3

  ReplyDelete
 4. miten pääsee työharjoitteluun jos ei opiskele sillä hetkellä missään? tai mitä tuo harjoittelu sana käytännössä tarkottaa, saako palkkaa vai onko se vaan ns työkokeilu? kyselen kun kiinnostaa :D onnea paikasta ja uudesta kodista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oikee osaa sanoa miten pääsee työharjotteluun, koska itse pääsin kaverin kautta sinne. Mutta yleensä jos ei ole työkokemusta, niin sillon saatetaan tarjota työharjottelupaikkaa jos he tarvitsevat työntekijöitä. Työharjottelussa työntekijä perehdytetään siihen kyseiseen työhön! Se voi olla palkallista tai palkatonta, riippuu mitä työsopimuksessa sovitaan. Mutta jos se on palkatonta, niin silloin työkkäri eli työvoimatoimisto maksaa sulle jonkin verran korvausta:) Toivottavasti tästä oli edes jotenkin apua:D! Ja kiitos paljon Nelli <3

   Delete
  2. Aa okei, tää selkeytti :) itse amiksen käyneenä oon tehnyt monet työharjottelut, mutta lukiopohjasena tuo oli vielä epäselvää. Hienoo että myös lukion käynyt voi saada harjottelupaikan ja sitä kautta myöhemmin töitä :) Kuinka kauan sulla tuo työharkka kestää vai katsotaanko se osaamisen mukaan, että saatko jatkaa palkalliseen työhön?

   Delete
 5. No hyvä että tosta oli apua:)! Itse asiassa en tiedä, koska en oo vielä tehnyt työsopimusta sen työnantajan kansss, mutta eiköhän se kestä maksimissaan kuukauden! Ja sen jälkeen pomon kanssa voi sopia palkallisesta työstä, että on se mahdollista jatkaa palkalliseen työhön mikäli työnantajalle se sopii tai he tarvitsevat työntekijöitä:)

  ReplyDelete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥