April 24, 2017

VIVAHDUS KATUTYYLIÄ - BID 2017


Ihanaa tiistaita lukijat! Tällä kertaa keskitytään Inspiration Day outfittiin ja myöhemmin kerron teille tuosta kyseisestä päivästä.  Ennen kuin mentiin blogi tapahtumaan, niin käytiin tyttöjen kanssa ottamassa muutamat asukuvat. Halusin pukeutua niin, että mun tyylini tulisi mahdollisimman hyvin esille, joten asussa nähtiin vivahdus katutyyliä ja naisellisuutta. Mun mielestä tuo asu onnistui yllättävän hyvin, vaikka itse sanonkin. Väreinä toimi farkunsininen, musta ja armeijanvihreä, mikä toimii lähes aina. Mietin valehtelematta useita tunteja, että mitä pukisin ylleni. Kokeilin kymmeniä eri asukokonaisuuksia, mutta mikään ei kelvannut. Myönnän, että joskus saatan olla liian vaativa pukeutumisen suhteen, mutta muotibloggaajana haluan tuoda teille inspiraatiota, joten joskus asun valitsemiseen vierähtää helposti pari tuntia.

Mitä mieltä te olette asusta? Peukku ylös vai alas?

6 comments:

 1. Tosi tyylikäs ja ihan sun näköinen asu :) ! Mun on varmaan oikeesti pakko hankkia noi ylipolvensaappaat tolla korolla vielä jokunen päivä...oon himoinnut jo aivan liian kauan..:'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Sofia!:) joo noi on kyllä aivan ihanat ja super mukavat jalassa, että ei kyllä olisi yhtään huono ostos ;)

   Delete
 2. Ylös! Pidän tästä asusta paljon, varsinki tuo takki <3

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia susta!❤️ Ja asu on niin sun oloinen ja tyylikäs! :)

  ReplyDelete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥