April 28, 2017

PHOTO DIARY - BID 2017

NooraInkaAleksiina ja kameran takana Henna. Aivan huikeita mimmejä! ♥

Ihanaa alkavaa viikonloppua tyypit!

Nyt luvassa olisi Blogger's Inspiration Day -tapahtuman kertaamista. Suuntasin jo viime perjantaina Vantaalle mun bloggaaja ystävälleni yöksi. Seuraavana päivänä herättiin aikasin tulevaan päivään ja kumpikin meistä oli innoissaan tuosta päivästä. Ehkä eniten odotimme sitä, että vihdoin pääsee verkostoitumaan ja tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin, joiden kasvot ovat tulleet tutuksi somen kautta. 


Päivällä treffattiin Noora ja Henna keskustassa, mistä suunnattiin porukalla Kattilahallille ja tuo paikka oli hyvä valinta tähän kyseiseen tapahtumaan. Viime vuonna paikka oli hieman ahdas, mutta nyt siellä oli tarpeeksi tilaa. Kun pääsimme ovista sisälle, niin heti tarjoiltiin skumppalasilliset käteen. Tapahtumassa oli paljon erilaisia pisteitä, kuten Vilan, VeroModan, Olympuksen ja Happy Joe:n piste. VeroModan pisteeltä saatiin tyttöjen kanssa mukaan Goodie bagit joissa oli  mm. Bomber takki, Lumenen highlighter ja kynsilakka. Ja kaiken sen lisäksi voitin VeroModalle sadan euron lahjakortin! En ikinä voita mistään mitään, joten voitte kuvitella kuinka hypin innoissani, kun sain kuulla asiasta.


Tapahtuman aikana tuli verkostoitua ja tutustuttua uusiin ihmisiin, niin kuin oltiin toivottu. Tiivistelmänä meidän päiväämme kuului; paljon naurua, uusiin ihmisiin tutustumista, hyviä ruokia ja juomia ja ennen kaikkea hyvää fiilistä! ♥

Seinäkuva: Henri Ilanen

8 comments:

 1. Ihania kuvia♥ Oispa toi viikonloppu vielä eessä!!<3

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia oot ottanut tapahtumasta!❤️ Oli kyllä niin kiva päivä :)

  ReplyDelete
 3. Oih näyttää tosi kivalta! :) Ja vähänkös mahtavaa toi lahjakortti! Seuraavaksi sitten lotto ;)

  ❀ Cinderella Days ❀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös näytäkin? :) Haha joo, itseasiassa oon sitä miettinytkin! :D

   Delete
 4. Oiih onnea lahjakorti ansiosta!! <3

  ReplyDelete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥