April 13, 2017

BLOGGAAMINEN + RANKAT PÄIVÄT=?

 Kuvat: Inka Pietilä

Huh, mitä päiviä takana. Suoraan sanottuna, rankkoja päiviä, jonka takia blogi on ollut hiljaisempi. Välillä meinaa unohtua, että blogi kertoo vain pinta raapaisun bloggaajan elämästä. Tai se, että mekin ollaan vain ihmisiä. Jos ei päivitä blogia säännöllisesti, niin silloin kommenttiboksiin tulee kysymyksiä, että miksi ei tule uusia postauksia? Ja se saikin mut ajattelemaan, että nyt haluan puhua tärkeästä aiheesta.

Mä oon harrastanut bloggaamista vuosia. En suosion takia, vaan sen takia, että saisin toteuttaa itseäni omalla tavallani. Jakaa muille tyyliäni ja samalla toivoen, että te saisitte inspiraatiota ja uusia ideoita pukeutumisen suhteen. Nykypäivänä on vaikeata erottua blogien joukosta ja tuoda itseään esille. Mä oon pyrkinyt erottua joukosta omalla tyylilläni ja persoonallani. Ja siinä oonkin onnistunut. Vuosien varrella oon tutustunut mahtaviin ihmisiin blogin kautta, päässyt erilaisiin tilaisuuksiin, kehittynyt kirjoittajana ja valokuvaajana. Saanut näkyvyyttä somessa ja muualla. Mutta mitä sitten tapahtuu, kun pitää somesta breikkiä? Kuinka karua se onkin, niin somekanavat kärsivät.

Bloggaamisessa ehkä vaikeinta on pitää sometta yllä silloin, kun on rankkoja päiviä. Oikeastaan, se on lähes mahdotonta. Oon itse huomannut, että en pysty keskittyä kahteen asiaa samaan aikaa: bloggaamiseen ja itsensä keräämiseen. Silloin täytyy pysähtyä ja laittaa asiat tärkeys järjestykseen ja sehän on päivän selvää, että oma hyvinvointi menee tämän kaiken edelle. Silloin täytyy ajatella omaa parasta ja pitää some hiljaisena niin kauan, kuin siltä tuntuu. Lukijat saavat bloggaajasta  helposti semmoisen kuvan, että hänellä on täydellinen, ehkä jopa virheeton elämä. Mutta ne asiat jätetään useimmiten blogin ulkopuolelle. Halutaan jakaa ainoastaan parhaimmat palat elämästä ja mäkin teen sitä ja tuun aina tekemään. Lähinnä halusin tällä postauksella muistuttaa, että mäkin oon vain ihminen ja aina elämä ei mene toivotulla tavalla. Ja näinä päivinä jätän somen hetkeksi taka-alalle ja palailen taas myöhemmin, kun oon ajatuksia saanut kerättyä kasaan. Aina ei ole hyviä päiviä ja se on ok.

8 comments:

 1. Juuri näin, todella hyvin kirjoitettu:)! Eikä pieni breikki ole pahaksi vaikka elämässä menisi yhtä hyvin kuin blogatessa, jokainen tekee tätä niin kuin itse haluaa ja SILLOIN kun itse sitä haluaa :)

  Mulla on säännölliset postauspäivöt joista koitan pitää kiinni. Eilen kuitenkaan en saanut tämän aamun postausta väännettyä vaikka aikaa olisi ollut. Kova päänsärky on vaivannut jo viikon joten pitkään ruudun tuijottelu ei todellakaan tuntunut hyvältä ajatukselta..

  kivaa pääsiäistä sulle!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nimenomaa!:) joo sama homma, aina ei vaa pysy siinä postaus rutiinissa mutta ei se mitään, ihan ymmärrettävää että meilläkin on muutakin elämää kuin bloggaaminen.

   Samoin sulle <3

   Delete
 2. Hienoja kuvia mutta mielestäni blogiin tälläisistä asioista kirjoittaminen ei sovi postauksiin. Ongelmasi eivät katoa jakamalla niitä täällä, tämä ei ole se paikka! Ongelmat aukeavat mistä ne alkoivat, toivottavasti saat asiat ratkomaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Tässä asiassa oon täysin erimieltä. Blogi on jokaisen henkilökohtainen ja siihen bloggaaja saa kirjoittaa mitä haluaa. Ja enhän mä tässä jaa ongelmia tänne, vaan muistutan teille että meillä on muutakin elämää kuin bloggaaminen!

   Delete
 3. mikä sun snäppi on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Snäppi ei oo tällä hetkellä julkinen,joten sitä en jaa tänne! Mutta ehkä joskus tulevaisuudessa :)

   Delete
 4. Hmm, sai hieman miettimään..tuli nimittäin hieman lukijaa syyllistävä olo luettuani tämän, vaikka et sitä varmasti tarkoittanut :D toivottavasti sulla on kuitenkin kaikki hyvin :) se on ymmärrettävää jos joskus on kiireitä.
  onneksi maailma on pullollaan blogeja ja kaikilla on oma elämänsä blogien ulkopuolella (myös meillä bloggaamattomilla ihmisillä), joten älä ota turhaa stressiä jos et ehdi muutamaan päivään kirjoittamaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha joo en sitä missään nimessä tarkottanut!:D vaan halusin tuoda esille sen, että minkätakia aina ei vaan pysty pitää postaustahdista kiinni:) ja niimpä, ei saa ottaa turhaa stressiä jos ei vaan yksinkertasesti ehdi päivittämään tänne:)

   Delete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥