October 10, 2016

THE PERFECT FALL SWEATER


Ihanaa alkanutta viikkoa tyypit! Viikonloppu tuli ja meni nopeasti, jonka aikana ehdin tehdä vaikka mitä kivaa. Perjantaina kaveri saapui meille yöksi, lauantaina vietin aikaa kaveriporukan kanssa ja sunnuntaina tein hyvän ystäväni kanssa maailman parasta ruokaa, tehtiin nimittäin punaviinikermabroileria ja sen kanssa otettiin lasi viiniä. Mikä olisikaan parempi tapa viettää sunnuntaita, kuin hyvän ystävän kanssa kokkaaminen viinilasin ääressä? Illalla käytiin vielä Lahdessa pyörähtämässä, mistä suuntasin kotia nukkumaan. Olisi ehkä pitänyt mennä hieman aikasemmin nukkumaan, kun aamulla en millään meinannut jaksaa nousta sängystä ylös kouluun. Lämmin sänky ja hyvät yöunet kuulosti paljon houkuttelevammalta vaihtoehdolta, oikeastaan joka aamu se kuulostaa paljon paremmalta vaihtoehdolta. 

Viime syksynä kotoutin tuon harmaan neuleen Bikbokista pitkän harkinnan jälkeen ja pakko sanoa, etten ole yhtään katunut sen ostamista! Yleensä oon pukenut tuon kanssa  luottofarkut, mutta tällä kertaa päätin jättää ne vaatekaappiin ja ottaa niiden tilalle nuo sukkahousut, jotka osottautuikin paljon paremmaksi vaihtoehdoksi. Tuo neule on ehdottomasti mun suosikki noiden saappaiden kanssa. Iskeekö teihin vai ei? 

P.S. Muistutan vielä, että Indiedaysin Blog Awards on käynnissä ja mulle voi halutessaan käydä antamassa äänensä TÄÄLTÄ! Mut löytää Indiedays kategoriasta tai sitten voit suoraan hakuun kirjoittaa Mirella. 

6 comments:

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥