SUMMER MAKEUP AND WAVES HAIR


Pitkästä aikaa taas kauneushöpinöitä ja tällä kertaa vuorossa mun kesämeikki. Kesällä panostan enemmän silmämeikkiin ja värit pidän lämpimänä. Tuohon silmämeikkiin oon käyttänyt Maybelline the blushed nudes -palettia, joka onkin tällä hetkellä mun lemppari. Lisäksi laitoin kevyen rajauksen ja ripsarina toimii mun luotto tuote Lorealin telescopic -ripsiväri. Kulmiin käytän Viva la diva -kulmaväripalettia. Kostutan siveltimen vedessä aina ennen kuin otan väriä, jotta kulmaväri levittyisi paremmin. 

Ihomeikin pyrin pitämään mahdollisimman kevyenä, joten jätän kaikenmaailman varjostukset ja turhat jutut pois. Meikkivoiteena toimii Lumenen matt control oil-free foundation, joka on osottautunu mun iholle hyväksi. Ei liian paksua, mutta kummiskin peittää hyvin. Mulle tulee joistain meikkivoiteista näppylöitä, kun iho ei pääse hengittämään tarpeeksi, niin en olisi huomannut että tästä aiheutuisi näppylöitä. Puuterina käytin Maybelline matte maker -puuteria ja lopuksi laitoin vielä We care iconin korostuspuuteria poskipäihin ja hieman nenään. Käytin myös muutaman pyyhkäsyn Maybellinen aurinkopuuteria eli laitoin sitä todella vähän. Tällä kertaa jätin huulipunan kokonaan pois ja pistin sen sijaan Nivean huulirasvaa. 

Hiukset menee aikalailla tällä kaavalla joka kerta: aamulla kävin suihkussa, jonka jälkee kuivattelin pyyhkeellä hiukset kosteiksi. Sen jälkeen jaoin hiukset kahteen osaan ja tein kaksi päänmyötästä ranskanlettiä. Annoin lettien olla muutamia tunteja ja kun ne oli tarpeeksi kuivuneet niin avasin ne ja sormella hieman irrottelin hiuksia toisistaan. Jos illalla taas käyn suihkussa niin annan lettien olla yön yli, milloin kiharoista tulee isommat. Lopuksi viimeistelin hiukset Loreal london addixion sparx delight -tuotteella, joka tuuheuttaa hiuksia reippaasti.

Mitä tykkäsitte postauksesta ja miten te meikkaatte kesällä?

8 comments

 1. Ihanan luonnollinen meikki ja aivan täydelliset rajaukset! <3

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. sun silmämeikki on tosi onnistunut <3 harmi kun en osaa tehä lettejä niin en voi kokeilla tota kikkaa, mutta tosi kivat hiukset tuli sulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nelli<3 hei kannattaa youtubesta kattoo tutoriaaleja ja harjotella niiden avulla tekemään lettejä:)

   Delete
 3. ihana blogi :)! Ja onnistuneet kuvat, meikki on osuva mutta älä pilaa silmiesi näyttävyyttä tuolla meikillä!

  ReplyDelete
 4. Ihana sävymaailma silmissä ja vaatteissa, aww! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään noista sävyistä <3

   Delete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥