January 22, 2016

INSPIRAATIOTA WANHOIHIN

Muutamissa blogeissa oon törmännyt tämänkaltaisiin postauksiin, joten aattelin itsekin jakaa teille muutamia ajatuksia siitä, että minkälaisen meikin tulen tekemään ja siitä, että minkälaisen kampauksen haluaisin.
Wanhat on jo kuukauden päästä ja täytyisi alkaa miettimään wanhojen meikkiä. Mekko on jo hankittu ja kampaajalle aika varattuna. Meikin aijon tehdä itse, mutta en vielä tiedä minkälaisen tekisin. Silmämeikin haluan pitää näyttävänä, mutta samalla hillittynä. Tummaa meikkiä en aijo tehdä, koska se ei vaan sovi mun kasvoille. Rajauksenkin aijon jättää pois. Se pienentää mun silmiä entisestään ja jotenki se ei vaan sovi mulle. Tuossa ylhäällä on muutama kuva silmämeikistä, joista luultavasti tulen toisen tekemään. Täytyisi vielä löytää hyvä paletti, mutta en yli kahtakymppiä siitä halua maksaa. Ehdotelkaas tuohon kommenttiboksii hyviä paletteja! Huulimeikistä aijon tehdä tuommoisen rusehtavan tai sitten tummanpunaisen. Tässä nyt näkyy suurinpiirtein mun ajatuksia siitä, että minkälaisen meikin tulen väsäämään. Sitä tosin täytyy harjotella muutaman otteeseen, ettei wanhojen päivänä iske paniikki. Jos haluatte, niin voin tehdä jonkinlaisen postauksen mun wanhojen meikistä, kun olen harjoitellut sitä muutaman kerran. 
Kuvat: WeHeartit
Muistatte varmaankin, kun leikkasin long bob tyyliset hiukset. Mulla on muutenkin aika ohuet hiukset, joten näyttävää kampausta on ehkä vaikea saada. Nuo kaksi alimmaista kuvaa kertovat kummiskin aika hyvin siitä, että minkälaisen wanhojen kampauksen haluaisin. Helmikuun alussa mulla on testikerta, jolloin kokeillaa tuota kampausta. Saa nähdä, että minkälainen siitä tulee. 
Kynnet aijon pitää yksinkertaisina. Muutamia koristeita saatan laittaa, mutta en aio käyttää siihen sen kummemmin aikaa. Muutenkin joudun pitämään kynnet suhteellisen lyhyinä, jotta saan piilarit laitettua. Pitkillä kynsillä niiden laittaminen ei onnistu. 

Mitäs piditte tämän tyylisestä postauksesta?

6 comments:

 1. maybellinen the nudes ja the blushed nudes on kyllä aivan parhaita, ajattelin niiden avulla itsellenikin meikkiä väsäillä. sopii myös arkeen, mutta löytyy vähän juhlavampiakin sävyjä eikä hinta ole todellakaan paha niin hyvästä paletista. taidampa ihan itsekin väsäillä samantyylisen postauksen, saisin vähän omia ajatuksianikin kasattua yhteen pinterestin sijaan!

  huippuja wanhoja sulle!

  emiliannas.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy käydä tsekkaa noi! Ja kiitos paljon, Emilia :)

   Delete
 2. Suosittelen Max Factorin paletteja. Erinomainen hinta-laatusuhde!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei toiki täytyy käydä kattomassa ja vähän vertailla noita merkkejä:)

   Delete
 3. Upeaakin upeampia kampauksia oot tähän laitellu *_* Oispa omat vanhat uusiks, niin tekisin niin monta asiaa toisin... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös olekin! Noh, eiköhän kaikilla ole jokunen asia kyseiseltä päivältä, jota olisi tehnyt toisin:)

   Delete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥