December 12, 2015

WHICH ONE?


Moikkamoi! Tällä kertaa ajattelin tulla kysymään teijän mielipidettä näistä kengistä, jotka oon tilannut Zalandolta. En osannut päättää, että kummat kengät laittaisin wanhoihin, joten päätin tilata molemmat. Eli toiset noista kengistä tulen laittamaan wanhoini ja toiset luultavasti palautan. Kummat kengät laittaisin wanhoihin? Toisaalta nuo punaiset pysyisi hyvin jalassa, kun niissä on tuo nyöri, mutta toisaalta nuo hopeiset kengät sopisi ehkä hieman paremmin mun mekon kanssa. Mutta sitten toisaalta, eihän ne kengät sieltä puvun alta edes näy.

  Noh, kertokaapas mitä mieltä te olette! Kummat kengät te laittaisitte wanhoihin?

6 comments:

 1. Ite tykkään noista punasista! :)

  ReplyDelete
 2. itse ottaisin punaiset, koska noissa glitterkengissä on ehkä se vaara että lentävät jalasta josseivat oikeasti ole niin napakat. ja niin, eihän ne sieltä mekon alta näy minnekään joten mikään isompi värisävyerokaan tuskin haittaa.
  itselläni on vielä ihan jäätävä kenkäongelma koska olen sen verran pienijalkainen ja lyhyt eli korkoakin pitäisi jonkin verran mieluusti olla. mekko ja vannehame on onneksi tuloillaan.

  http://emiliannas.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin totta tuokin. Oon sitä myös miettinyt, että mitä jos ne kesken tanssin lähtisikin jalasta :D. Tässä on vielä onneki hyvin aikaa löytää ne sopivat kengät sullekin! Mutta itse en ottanu korkoa yhtään juuri sen takia, koska se päivä tulee olemaan pitkä ja en olisi varmaan jaksanut koko päivää niillä olla ja tanssia.

   Delete
 3. Punaiset on kyllä niin ihanat! Itse ainakin laittaisin ne :)

  ReplyDelete

Kommentoithan asiallisesti.
Thank you♥